Skip to content Skip to footer

Tuinmeubilair

Eettafel buiten op maat

Eikenhouten tafel voor buiten

De eikenhouten tuintafel voor 6 personen is als een betrouwbare vriend in je tuin. Met zijn stevige karakter en natuurlijke uitstraling nodigt hij uit tot ontspannen diners en gezellig samenzijn. Deze tafel is gemaakt om herinneringen te creëren, dus haal wat lekkers tevoorschijn, nodig je vrienden uit en geniet van de eenvoudige vreugde van buiten zijn rond deze prachtige tafel.

Zie je je al zitten?

Eikenhout picknicktafel

De eikenhouten picknicktafel is als een vertrouwde metgezel voor gezellige buitendagen. Met zijn robuuste uitstraling en natuurlijke charme nodigt hij uit tot ontspannen picknicks en gemoedelijke samenzijn. Deze tafel is gemaakt om herinneringen te koesteren, dus pak je favoriete snacks, nodig vrienden uit en geniet van de eenvoudige vreugde van buiten zijn rond deze prachtige picknicktafel.

Past dit ook in jouw tuin?

Picknicktafel op maat
houten loungebank op maat

Vurenhout loungebank

De vurenhouten lounge hoekbank is als een comfortabele oase voor ontspanning in je buitenruimte. Met zijn natuurlijke uitstraling en relaxte vibe nodigt hij uit tot laid-back loungen en gezellige momenten. Deze hoekbank is ontworpen om de sfeer te verhogen, dus pak een boek, nodig vrienden uit en geniet van de ontspannen vibes rond deze prachtige vurenhouten lounge hoekbank

Iets voor jou?