Skip to content Skip to footer

Dierenverblijven

Het handgemaakte dierenverblijf van hout is een solide en functionele oplossing voor het huisvesten van verschillende diersoorten, waaronder kippen, konijnen, honden en kalveren. Het verblijf is vervaardigd met hoogwaardig, duurzaam hout dat bestand is tegen de invloeden van het weer en biedt langdurige stabiliteit. Het dierenverblijf is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met een natuurlijke houtafwerking en minimalistisch ontwerp past het harmonieus in diverse omgevingen, van tuinen tot boerderijen.

Kippenhok

Het kippenhok binnen dit handgemaakte dierenverblijf is ontworpen met het oog op het bieden van een comfortabele en functionele leefruimte voor pluimvee. Het hok beschikt over meerdere legnesten, strategisch geplaatste zitstokken en een ruim binnenverblijf om de specifieke behoeften van kippen te accommoderen.

De legnesten zijn toegankelijk via een externe opening, waardoor het gemakkelijk is om eieren te verzamelen zonder het hok te betreden. Dit ontwerp minimaliseert verstoring voor de kippen en vergemakkelijkt de dagelijkse verzorging. De zitstokken zijn zo geplaatst dat ze natuurlijke rust- en slaapplaatsen bieden, waardoor het welzijn van de kippen wordt bevorderd.

Hondenhok

Het hondenhok binnen dit handgemaakte dierenverblijf is ontworpen als een ideale schuilplaats voor onze viervoetige vrienden. Met aandacht voor zowel comfort als duurzaamheid biedt het hondenhok een gezellige en beschermde ruimte voor honden om te rusten en te schuilen.

Het hondenhok is voorzien van een overdekt slaapgedeelte, waardoor honden kunnen genieten van een veilige en knusse plek, beschermd tegen regen en zon. Het ontwerp omvat ook een verhoogde vloer om te voorkomen dat vocht van de grond binnendringt, wat essentieel is voor het behoud van een droge en comfortabele omgeving.

houten hondenhok op maat

Konijnenhok

Het konijnenverblijf binnen dit met de hand vervaardigde dierenverblijf is zorgvuldig ontworpen om een comfortabele en veilige omgeving te bieden voor onze pluizige vrienden. Met aandacht voor de behoeften van konijnen combineert het verblijf functionaliteit met duurzame materialen voor een optimale leefomgeving.

De houten constructie van het konijnenverblijf is niet alleen stevig en duurzaam, maar biedt ook natuurlijke isolatie tegen de elementen. Het dak is ontworpen om beschutting te bieden tegen regen en zon, terwijl de verhoogde vloer voorkomt dat vocht de leefruimte binnendringt.

 

Kalverhok

Het kalverhok binnen dit ambachtelijk vervaardigde dierenverblijf is ontworpen om optimale omstandigheden te bieden voor de zorg en groei van jonge kalveren. Met precisie en aandacht voor de unieke behoeften van deze dieren, combineert het kalverhok functionaliteit met duurzaamheid.

Het kalverhok is voorzien van een verhoogde vloer om vochtproblemen te voorkomen, en het dak biedt bescherming tegen neerslag en direct zonlicht. Ventilatieopeningen zorgen voor een constante luchtcirculatie, wat essentieel is voor het handhaven van een gezond klimaat binnenin.

Kalverhokken op maat